CreaUnit

Amazing Works

Blog

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk.

Dit gezegde is van toepassing op veel online communicatiemiddelen. Met name bij websites is de eerste indruk bepalend, klikt een bezoeker door of wordt het een bouncer? Op een telefoon, tablet of desktop is er geen gelegenheid voor een gezellig intake gesprekje of goede kop koffie. Er is geen fraai aangeklede showroom en er zit geen vriendelijke receptioniste die de klanten begroet. Online is het je homepage die je klanten begroet en binnenhaalt.

Om de gebruiker de juiste ervaring te geven is meer nodig dan een standaard template of een coole slider. Het online beeld moet naadloos bij het dna van je bedrijf of merk aansluiten. Het liefst zodanig dat je je onderscheidt van je concurrentie doormiddel van je eigen authenticiteit. Het is natuurlijk best een uitdaging om je dna zo helder te krijgen dat je het online kunt uiten, maar precies daar kunnen wij je mee helpen!

We zetten samen met jou het dna van je bedrijf of merk op scherp, voegen daar prachtige creaties aan toe en zorgen voor op maat geschreven content en fraaie beelden. We maken slimme links naar social media kanalen en zorgen ervoor dat alles seo en sea geoptimaliseerd is. Uiteraard kijken we ook naar de technische kant en zorgen we ervoor dat je website responsive is en dat alles pixel-perfect is gebouwd. Bekijk hier hoe we dat doen. 

Want zoals gezegd, je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk en daarbij geldt: Amazing works!

Interessant?

Deel het via sociale media:

Geschreven door:

Vincent Beld