CreaUnit

4 seasons outdoor

the world’s finest garden furniture

Met deze slogan als basis ontwikkelde CreaUnit een sterke identiteit voor marktleider 4 Seasons Outdoor en zette deze om in de meest uiteenlopende uitingen: responsive website, beursstand, magazine, app, signing wagenpark, shop in shop concept, social media, advertising en sponsoring.

4 Seasons Outdoor

Workflow

dna

Tijdloos design met een duidelijke boodschap. De tuinmeubelen van 4SO zijn weerbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Deze belangrijke USP wordt ondersteund door de naam 4 Seasons Outdoor en de herkenbare weericonen.

concept

Met The World’s Finest Garden Furniture geven we een podium aan twee sterke eigenschappen van 4 Seasons Outdoor: kwaliteit en innovatie. Deze boodschap communiceert luid en duidelijk: voor de beste en meest stijlvolle tuinmeubelen moet je bij 4 Seasons Outdoor zijn.

creatie

Het magazine van 4 Seasons Outdoor sluit met zijn nieuwe look & feel naadloos aan bij de identiteit van 4SO. Wij verzorgden alle visuele communicatie: het concept van de fotoshoot, art direction, scouting van modellen en locaties en de uiteindelijke beeldbewerking en opmaak.

app

De 4SO app sluit door zijn restyle helemaal aan bij de nieuwe stijl van 4 Seasons Outdoor. Niet alleen de look & feel is aangepast, ook de customer journey is verbeterd. Een coole feature is de camera functie waarmee je een set van 4SO in je eigen tuin kunt fotograferen. Het UX design en de realisatie van de 4SO app zijn door ons verzorgd.

content

Wie online mee wil doen moet zichtbaar blijven. Daarom verzorgen wij consequent relevante en aantrekkelijke content voor 4 Seasons Outdoor. Teksten voor op de website, maar ook blogs en content voor op de social media kanalen van 4SO. Hierbij letten we uiteraard op SEO en keywords voor een betere vindbaarheid in Google, maar ook geven we 4SO een verhaal en gezicht.