CreaUnit

the world’s finest garden furniture

Met deze slogan als basis ontwikkelden wij een sterke identiteit voor marktleider 4 Seasons Outdoor. Dit hebben we verder uitgerold naar een website, app en magazine. Dit jaar heeft de merkidentiteit van 4SO een grote metamorfose ondergaan om de consument nog beter te bereiken. Niet alleen het design, maar het totaleconcept. Om marktleider te blijven is 4 Seasons Outdoor bereid om continue te innoveren. Eén van deze innovaties is de meubel configurator: op digitale zuilen met touchscreens kun je hier op 80 locaties in Europa je eigen set samenstellen. Bekijk hieronder hoe we voor 4 Seasons Outdoor blijven ontwikkelen, innoveren en inspireren!

4 Seasons Outdoor

Workflow

dna

Tijdloos design met een duidelijke boodschap. De tuinmeubelen van 4SO zijn weerbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Deze belangrijke USP wordt ondersteund door de naam 4 Seasons Outdoor

web

De website werd natuurlijk ook geüpdatet naar het nieuwe concept. Voorafgaand aan de creatie, hebben wij in strategische sessies de customer journey onderzocht. De insights hiervan zijn verwerkt in het concept. De nieuwe merkidentiteit hebben we doorgevoerd in het design van de website zodat deze nu ook helemaal aansluit bij het nieuwe concept. Check hem hier: www.4seasonsoutdoor.nl.

app

De 4SO app sluit door zijn restyle helemaal aan bij de nieuwe stijl van 4 Seasons Outdoor. Niet alleen de look & feel is aangepast, ook de UX is doorontwikkeld. De feature met camera functie waarmee je een set van 4SO in je eigen tuin kunt fotograferen, is behouden.

creatie

Op 80 locaties in Europa kun je een eigen 4 Seasons Outdoor tuinmeubelset samenstellen met de 4SO meubelconfigurator. Wij hebben zowel het  (UX)design als de app gerealiseerd. Dankzij de opvallende screensaver waarin je kunt zien hoe een set kan worden samengesteld, en de gele button die je aandacht trekt, is de zuil met touchscreen een eyecather!