CreaUnit

Emsflower

AARDWARMTE MET SYNENERGIE

Emsflower is producent van perk- en potplanten. De grootste locatie van Emsflower staat in Emsbüren. Omdat duurzaam ondernemen een belangrijk onderdeel is van Emsflower, is er in 2010 gestart met BioPower. Er worden geen fossiele brandstoffen meer gebruikt voor het verwarmen van de kwekerij. Om nóg groener te kunnen produceren, heeft Emsflower het project EmsEnergie opgezet. Het hoofddoel van dit project is om de productie van Emsflower 100% energieneutraal te maken. Door gebruik te maken van geothermie kan er op een duurzame manier energie worden opgewekt

Emsflower

Workflow

dna

Emsflower is de grootste kwekerij van Europa. Omdat duurzaam ondernemen een belangrijk onderdeel is van Emsflower, is er in 2010 gestart met het gebruik van BioPower. Het project EmsEnergie is geboren uit de wens om zelfvoorzienend te kunnen zijn en om nóg groener te kunnen produceren.

concept

De communicatieve uitingen van EmsEnergie zijn bedoeld om te informeren. Door kennis over te brengen over EmsEnergie wordt er openheid gegeven en kan het vertrouwen worden gewonnen van de verschillende doelgroepen.

creatie

Voor EmsEnergie hebben we gekozen voor een visuele aanpak. Naast de naam en het logo, hebben we ook een keynote presentatie, website en presentatiemap ontworpen en ontwikkeld. Belangrijk is dat de producten van EmsEnergie toegankelijk moeten zijn voor verschillende doelgroepen als omwonenden, overheid, mogelijke investeerders en eigen medewerkers.

web

De website van EmsEnergie is bedoeld om de verschillende doelgroepen te informeren. Ook hier is gekozen voor een visuele aanpak, omdat dit het beste weergeeft wat EmsEnergie is en hoe het werkt.

content

Naast de teksten op de website en presentatiemap, is er ook een nieuwsbrief ontwikkeld om zo de stakeholders te blijven informeren over de voortgang van het project. De website moet daarom ook actueel worden gehouden met aanvullende content.