CreaUnit

HKOOP

Specialist in tuin- en parkmachines

H. Koop is hét adres voor professionele tuin- en parkmachines. Met een indrukwekkende selectie A-merken en deskundigheid bedienen zij zowel de particuliere- als professionele markt in het tuin- en parksegment.

HKOOP

Workflow

concept

H. Koop BV is hét adres voor professionele tuin- en parkmachines. Met een selectie A-merken en deskundigheid bedienen zij zowel de particuliere- als professionele markt in het tuin- en parksegment. Qua kleur en uitstraling is er gekozen voor een frisse combinatie van geel, groen en antraciet. We leggen de focus op de plek waar HKOOP zich het meeste thuisvoelt: buiten.

creatie

Het logo van HKOOP is vormgegeven in een nieuw jasje, maar heeft wel zijn traditionele kleuren behouden. Het logo steekt mooi af op de robuuste machines en behoudt zijn herkenbaarheid.

web

We hebben een responsive website ontwikkeld geheel in stijl van de overige uitingen. Op de website kun je verschillende diensten, producttypes en specificaties vinden en er is een nieuwspagina toegevoegd.

content

Om de beelden qua look & feel te laten matchen met de nieuwe huisstijl hebben wij de fotografie gedaan van de machines en de mensen. Het idee van een teamfoto wordt niet altijd met veel enthousiasme ontvangen door het team, maar het geeft het bedrijf een gezicht en een zachte kant.