CreaUnit

Kuupke – vers uit de IJskuip

De IJskuip, de plek waar het beste ijs van Europa gemaakt wordt. Tot voor kort geleden was het Jersey-ijs alleen nog te verkrijgen bij de IJskuip, en daar moest verandering in komen.. Onder de naam Kuupke is het lekkerste ijs van Europa nu ook in de supermarkt te vinden!

Kuupke

Workflow

dna

Het romige ijs wordt in de IJskuip bereid met verse Jersey melk rechtstreeks uit de melktank van eigen koeien. Erik en Hermien weten waar hun dieren grazen en wat er in het voer zit. Van grassprietje tot romig ijs de volledige productie vindt plaats op eigen erf met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De passie en kennis waarmee de familie Kuiper te werk gaat om elke dag het beste ijs van Europa te creëren, hebben wij vertaald naar Kuupke.

creatie

Kuupke staat voor het beste ijs van Europa, in drie verschillende smaken. We hebben Kuupke een eigen gezicht gegeven, door unieke Kuupkes te ontwerpen met aspecten uit de IJskuip. Een echte Jersey koe op de verpakking mag dan niet ontbreken.

Het logo is gebaseerd op de verse romige melk van Jersey koeien. De smaak druipt er dan ook vanaf!

 

web

Een nieuwe verpakking, een nieuwe merknaam, een compleet nieuw product. Dat heeft uitleg nodig. Daarom wordt er ook op de verpakking verwezen naar de website kuupke.nl. Op deze website vinden bezoekers informatie over Kuupke, over de 3 smaken en waar het te koop is.

Daarnaast is Kuupke ook te vinden via social media. Zowel op Facebook als op Instagram kunnen bezoekers Kuupke constant volgen!

pos

En toen was het moment daar, de introductie in de supermarkt! Om Kuupke de welverdiende aandacht te geven is er gekozen voor een banner, Kuupke-vrieskist en opvallende plafondhanger.