CreaUnit

We are what you need

Allround logistieke dienstverlening

TransHeroes verzorgt slimme logistieke oplossingen, waarbij de vaste groep medewerkers zich elke dag weer met hart en ziel inzet voor hun passie: klanten ontzorgen in internationaal transport.

TransHeroes onderscheidt zich doordat het bedrijf is opgedeeld in business units waar elk onderdeel haar eigen specialisme kent. Persoonlijk en betrokken, maar toch de overkoepelende kracht van een allround logistiek dienstverlener. Wegtransport, luchtvracht, zeevracht, een exportdocument of warehousing voor goederen. TransHeroes regelt het.

Transheroes

Workflow

dna

TransHeroes bestond voor het uitrollen van het nieuwe concept uit verschillende bedrijven: BTA International b.v. en TTS Transport, Warehousing en Customs. Samen vallen deze bedrijven onder de BTA Group b.v. Om het dna van de BTA Group te vangen in een concept hebben we ervoor gekozen alle expertises onder te brengen onder één pakkende naam: TransHeroes Smart Logistics Group.

concept

TransHeroes onderscheidt zich door de korte lijnen binnen het bedrijf en hun persoonlijke aanpak. Wanneer je belt krijg je direct een medewerker aan de lijn en heb je bijvoorbeeld een spoedopdracht voor luchtvracht, dan zoeken de medewerkers voor je uit of het wellicht veel goedkoper is om voor het spoor te kiezen. Door hun expertise, gezonde dosis lef en zelfvertrouwen zijn het de helden van transport. TransHeroes bleek de perfecte naam voor dit dynamische bedrijf.

 

creatie

Naast de ontwikkeling van de naam hebben wij voor TransHeroes het logo ontworpen en de gehele huisstijl vernieuwd, waaronder visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Ook de email handtekening en graphic design van de website  werd in de nieuwe huisstijl gezet. Met de herkenbare kleurencombinatie en de tekenende superheld heeft TransHeroes een geheel eigen (en eigenzinnige) uitstraling in de transportwereld geïntroduceerd.