CreaUnit

De rol van de installateur wordt steeds groter in het bouwproces. Als projectmanager en algemeen aanspreekpunt staat Vasterink Installaties direct naast de aannemer. Vasterink Installaties, voorheen Vasterink Installatieburo, was online niet optimaal zichtbaar. Met een verouderde website, niet actuele social media pagina’s en een huisstijl die wel een opfrisser kon gebruiken kwam Vasterink bij ons. Daar worden wij enthousiast van! We zijn vanaf scratch begonnen.

Vasterink Installaties

Workflow

dna

In een DNA-sessie zochten we de WHY van Vasterink. We vonden: meedenken, passie, vernieuwende ideeën en gaan voor het allerbeste resultaat. En dit allemaal heel ‘gewoon’ vinden. We hebben de WHY gevat in de nieuwe tagline van Vasterink Installaties: Gewoon met aandacht.

creatie

Door de naamswijziging van Vasterink Installatieburo naar Vasterink Installaties, en de nieuwe tagline ‘Gewoon met aandacht’ was de huisstijl toe aan een update. Uiteindelijk is er gekozen voor een compleet nieuwe huisstijl die perfect past bij het nieuwe concept.

web

Een compleet nieuwe website, waarin projecten volop de aandacht krijgen en informatie over de werkwijze van Vasterink naar voren komt; Gewoon met aandacht. Een strak en goed werkend design met een nieuwe, frisse look & feel!

sign

Ook de bedrijfskleding werd compleet vernieuwd. Het hele plaatje moet immers kloppen. Het team van Vasterink straalt zo eenheid uit, de mensen zijn herkenbaar en dragen bij aan de visuele identiteit van het bedrijf.

sign

Net zoals de bedrijfskleding, is het wagenpark ook een belangrijke drager van de huisstijl. Duidelijk herkenbaar op straat en bouwplaats. Door de opvallende gele kleurvlakken draagt de huisstijl bovendien bij aan de veiligheid.

dna

Het verhaal achter Gewoon met aandacht activeren we voor Vasterink op social media. Door consequent aanwezig te zijn en te laten zien waar Vasterink actueel aan werkt haken we lezers aan. Dat kunnen potentiële opdrachtgevers zijn maar ook nieuwe collega’s.