CreaUnit

Employer Branding

MAAK MORGEN MOGELIJK

Samen (be)leven, werken en ontwikkelen: dát kenmerkt VolkerWessels. Met zo’n 16.000 medewerkers, verspreid over 120 ondernemingen, kunnen zij hele gebieden ontwerpen, beheren en onderhouden. Ook al werken ze in verschillende ondernemingen, ze bouwen samen aan een duurzame, innovatieve toekomst.

Iedere onderneming heeft zijn eigen identiteit en cultuur. Door deze te bundelen bieden ze integrale oplossingen voor indrukwekkende projecten. Zo zijn ze groot, maar toch ook klein. Wij hebben die synergie uitgedrukt in de tagline ‘Maak Morgen Mogelijk’.

VolkerWessels Employer Branding

Workflow

dna

Morgen mogelijk maken is een streven. Dit betekent een authentieke passie en toewijding van iemand. Of dit nu voor het werk is of iets daar buiten. De focus, energie en drive die een persoon heeft om morgen mogelijk te maken is de basis voor recruiters bij VolkerWessels.

creatie

Het Brandbook bevat guidelines over de vormgeving van Maak Morgen Mogelijk. Welke kleuren worden er gebruikt, hoe pas je het logo toe op een afbeelding en hoe doe je dat met social media uitingen? Alle recruiters en HR medewerkers van VolkerWessels vinden het terug in de guidelines.

Zo zorgen we voor een consequente uitstraling van Maak Morgen Mogelijk.

creatie

Om ervoor te zorgen dat de uitingen van Maak Morgen Mogelijk herkenbaar en consistent blijven, zijn er templates gemaakt. Wel zo makkelijk! Er zijn templates voor print, social media en fotografie en video. Met deze tools faciliteren we de 120 bedrijven van VolkerWessels om een consistent beeld naar buiten te brengen.

content

Bij recruitment draait het om mensen en hun persoonlijke wensen en ambities. Om deze te visualiseren hebben we het Benmerk ontwikkeld. Het Benmerk vertelt het verhaal achter de mensen van VolkerWessels. Deze “Ik ben… en” uitingen vertellen in een paar korte zinnen iets over functie, visie of situatie. Zo brengen we verdieping aan, geven we de uiting een unieke en persoonlijke touch en vertellen we hoe we morgen mogelijk maken.

concept

Om dit geheel nieuwe concept te laten leven bij de 120 VolkerWessels ondernemingen hebben we een Kick-off middag gepland te Amersfoort. Hierbij zijn een groot deel van de recruiters en HR medewerkers van VolkerWessels aanwezig, om het nieuwe employer branding concept toe te lichten en een vliegende start te maken. En dat kan natuurlijk niet zonder een duurzame, Maak Morgen Mogelijk, goodiebag, gevuld met leuke MMM gadgets! Waaronder dé USB met het Brandbook en de templates.