CreaUnit

Wildvank

Wildvank gevelkunde

Voegersbedrijf Jans Wildvank werd Wildvank gevelspecialisten en we benoemden een nieuwe beroepsgroep in de bouw: gevelisten. Voegen was slechts één van de werkzaamheden die Wildvank uitvoerde, daarom voldeed de aanduiding ‘voegersbedrijf’ niet meer. Met name de veelzijdigheid, kennis en ervaring van de medewerkers is het onderscheidend vermogen van Wildvank. Om dat te onderstrepen zijn de mensen geportretteerd in het werk en geven ze in een persoonlijke quote hun passie weer. Het zijn tenslotte deze mensen die het werk verrichten, met hun handen en know how geven zij inhoud aan de term gevelkunde.

Wildvank

Workflow

dna

De term ‘voegersbedrijf’ omvatte niet alle werkzaamheden die er werden gedaan door de mensen van Wildvank. Dit ogenschijnlijk simpele beroep is juist een specialisme en verdiend daarom bijpassende term. Wij bedachten een nieuwe bloedgroep in de bouw: gevelisten.

concept

Omdat het de mensen zijn die dit bedrijf zo bijzonder maken, hebben zij een podium gekregen. Kennis, ervaring en vakmanschap is in beeld gebracht door de gevelisten te fotograferen in hun werkhabitat.

creatie

Bij dit bijzondere beroep hoort een opvallende huisstijl. Niet alleen gaven we het beroep een nieuwe naam, we ontwikkelden ook een nieuw logo, portfolio, een website en een brochure.

sign

Ook het wagenpark heeft dezelfde look & feel gekregen. De huisstijl is heel herkenbaar, een busje van Wildvank herken je meteen!

web

De website sluit aan bij het dna en concept van Wildvank gevelspecialisten. De website is responsive en is voorzien van diverse call-to-actions.